Про надання безоплатної правової допомоги внутрішньо переміщеним особам та усім, хто постраждав внаслідок війни

04.04.2023   Administrator   Категорія: Новини

      ГО «Аналітично-адвокаційний центр «Львівський регуляторний хаб» у співпраці з Данською радою у справах біженців (DRC) надають безоплатну правову допомогу внутрішньо переміщеним особам та усім, хто постраждав внаслідок війни. Пілотними областями проєкту є Тернопільська та Львівська.

      В межах передбачених активностей наші юристи проводять групові та індивідуальні консультації для осіб, які потребують допомоги, здійснюють візити безпосередньо до громад, консультують через гарячу лінію. Ми активно працюємо у Львівській області, зокрема у співпраці з Львівською обласною військовою адміністрацією та органами місцевого самоврядування. Співпрацюємо з Чортківською міською радою та кількома громадськими організаціями в Тернопільській області. Проте, розуміємо, що можемо зробити значно більше. Відтак, звертаємось до Вас з пропозицією про співпрацю та проханням посприяти в налагодженні контактів з відповідальними особами, які працюють з постраждалими внаслідок війни та проживають на теренах Тернопільської області. 

 Якщо виникнуть запитання, або знадобиться більше інформації радо надамо. Контактний номер телефону 0931149925 - Катерина. Будемо щиро раді співпраці! Слава Україні!

Також, детальніше про нашу діяльність можна дізнатись на сайті організації  http://lrhub.org.ua, або сторінці facebook http://www.facebook.com/LvivRegulatoryHub.