Наказ управління освіти і науки Тернопільської міської ради "Про організацію харчування учнів у закладах загальної середньої та професійно-технічної освіти у 2021 році"

02.03.2021   Administrator   Категорія: Організація харчування

 

                                                          ТЕРНОПІЛЬСЬКА  МІСЬКА   РАДА

                                                                 Управління освіти і науки

 

46000 м. Тернопіль, бульвар Т. Шевченка, 1, тел. 52-56-94, [email protected]

 

 

 

НАКАЗ

 

 02.02.2021                                                                                       № 29

 

Про організацію харчування учнів

у закладах загальної середньої та

професійно-технічної освіти

у 2021 році

 

      Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання статті 56 Закону України «Про освіту», статті 20 п.7 Закону України «Про повну загальну середню освіту», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 02.03.2011 № 116 «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з яких звільняються від обкладення податком на додану вартість», рішення Тернопільської міської ради від 18 грудня 2020 року №8/2/17 «Про бюджет Тернопільської міської територіальної громади на 2021 рік» та рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 02.02.2021 №71 «Про організацію харчування учнів у закладах загальної середньої та професійно-технічної освіти у 2021 році», з метою організації раціонального харчування учнів у закладах загальної середньої та професійно-технічної освіти міста

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Керівникам закладів загальної середньої, професійно-технічної освіти, забезпечити у 2021 році організацію харчування учнів у закладах загальної середньої та професійно-технічної освіти міста у межах відповідних бюджетних призначень згідно з додатком 1 (додається). 

2. Звільнити від оплати за харчування учнів закладів загальної середньої  освіти згідно з додатком 2(додається).

3. Звільнити від оплати за харчування учнів професійної (професійно-технічної) освіти та Галицького коледжу ім. В. Чорновола  згідно з додатком 3 (додається).

4. Додатково звільнити від оплати за харчування учнів Тернопільського педагогічного ліцею спортивного профілю.

5. Харчування  інших учнів у закладах загальної середньої, професійно-технічної освіти та Галицького коледжу ім. В.Чорновола здійснювати за власні кошти батьків.

6. Суб'єктам підприємницької діяльності здійснювати у 2021 році  організацію  харчування  учнів у закладах загальної середньої  освіти м.Тернополя згідно з додатком 4 (додається).

7. Контроль за виконанням наказу покласти на головного спеціаліста  відділу дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Олену П'ятночку.

 

  

   

Начальник  управління                                                    Ольга ПОХИЛЯК