Урочисте свято для учнів 4-х класів «Прощавай, початкова школо!»

25.06.2024   Administrator   Категорія: Шкільні свята

«НАЗАВЖДИ В СЕРЦІ: ЩАСЛИВІ ЛЮДИ - ЩАСЛИВІ РАЗОМ!"
29 травня 2024 року в ТНВК «Школа – колегіум Патріарха Йосифа Сліпого» відбулося урочисте свято для учнів 4-х класів «Прощавай, початкова школо!», під керівництвом вчителів Олександри Михайлівни Гальчишин та Ірини Іванівни Мушак. Дійство, сповнене щирих емоцій та теплих почуттів, пройшло напрочуд творчо, дружньо та креативно.
Життєрадісна шкільна родина випускників порадувала присутніх спогадами про перші кроки навчання у початковій школі. Діти співали пісні, в жартівливій формі імпровізували сценки, віддали шану та висловили слова вдячності їх наставникам.
Незабутніми були флешмоб «Ми – це Україна!», «Дитячими долонями», як вияв гордості за те, що вони є дітьми рідної України та прояв вдячності Героям, захисникам і захисницях!
Під час свята панувала радісна та водночас сумна атмосфера, в очах батьків бриніли сльози. Адже, здається, зовсім нещодавно їхні діти невпевнено, мов пташенята, вперше переступили поріг школи, а тепер озброєні певним багажем знань та досвідом, випорхують із-під дбайливих крил своєї першої вчительки у більш самостійне життя середньої школи! А це був тернистий шлях від пандемії до повномаштабного вторгнення російського агресора…Попереду нові горизонти, мрії…
Чудовою візитівкою був неймовірний «Перший шкільний вальс»…! А сьогодні пролунає «Останній дзвінок»!
Дякуємо, дорогі вчителі, за незабутнє свято, яке залишиться в серці кожного з нас! Дякуємо за Вашу чуйність та розуміння, за Ваше тепло та усмішки, за знання та радість! Успіху в усіх справах, обов'язково міцного здоров'я, великого ентузіазму, терпіння і поваги!
Дружня родина батьків і учнів 4-б класу висловлюють слова глибокої вдячності Олександрі Михайлівні, за знання, мудрість, милосердя, терпіння та добро, щирість, любов до ближнього та непохитну віру в особистість кожної дитини загалом та ПЕРЕМОГУ України зокрема!
Ми не говоримо «прощавай», ми кажемо «до побачення!»
Щасливої життєвої дороги, дорогі діти! Нехай у Ваших серцях завжди пломеніє іскорка доброти, радості та щастя! Цінуйте, будьте вдячними і мрійте!
Слава Україні!
Героям Слава!