Наказ управління освіти і науки Тернопільської міської ради "Про порядок організації та проведення електронного зарахування дітей до першого класу закладів загальної середньої освіти"

29.03.2021   Administrator   Категорія: Майбутнім першокласникам

 

 

 

ТЕРНОПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

Управління освіти і науки

 

46000 м. Тернопіль, бульвар Т. Шевченка, 1, тел. 52-56-94, [email protected]

 

 
 

 

 

 

 

НАКАЗ

 

24.03.2021 р.                                                                                                         № 90

 

 

Про порядок організації та проведення електронного

зарахування дітей до першого класу закладів

загальної середньої освіти

 

            Керуючись ст. 53 Конституції України, ст. 3, 13, 30 та 66 Закону України «Про освіту», Законом України «Про повну загальну середню освіту», ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12 та 15 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», наказом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 № 367 «Про затвердження Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти», на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 24.03.2021 № 212 «Про порядок організації та проведення електронного зарахування дітей до першого класу закладів загальної середньої освіти Тернопільської міської ради», з метою забезпечення прозорості, відкритості, запровадження єдиного підходу до зарахування дітей до першого класу закладів загальної середньої освіти Тернопільської міської ради

НАКАЗУЮ:

  1. Наказ від 27.02.2020 № 68 «Про порядок організації та проведення електронного зарахування дітей до першого класу закладів загальної середньої освіти Тернопільської міської ради» вважати таким, що втратив чинність.
  2. Керівникам закладів освіти:
    1.  Запровадити з 01.04.2021 електронну систему зарахування дітей до першого класу закладів загальної середньої освіти з використанням порталу SCHOOL.ISUO.ORG.
    2. Здійснювати набір і зарахування дітей до першого класу, починаючи з 2021 року, згідно з електронною чергою в системі ІСУО через портал https://SCHOOL.ISUO.ORG відповідно до Порядку організації та проведення електронного зарахування дітей до першого класу закладів загальної середньої освіти, що додається.
    3.  До 01.04.2021 призначити відповідальних осіб за організоване проведення електронного зарахування дітей до першого класу закладу (директор (заступник директора) та особа-Адміністратор, яка буде здійснювати безпосередню електронну реєстрацію в закладі).
    4.  До 01.04.2021 розмістити на вебсайті та інформаційному стенді закладу інформацію про:
      1. Проведення з 2021 року електронного зарахування дітей до першого класу з використанням порталу SCHOOL.ISUO.ORG, порядку та термінів його проведення, переліку необхідних документів відповідно до вимог Порядку.
      2. Територію обслуговування закладу згідно з рішенням виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 17.03.2021 № 193 «Про закріплення території обслуговування за закладами дошкільної та загальної середньої освіти на 2021 - 2022 навчальний рік».
      3. Графік прийому документів для зарахування дітей до першого класу з дотриманням протиепідемічних заходів.
  3. Методисту ТКМЦ НОІМ Володимиру Сенькову оприлюднити даний наказ на сайті управління освіти і науки ТМР.
  4. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

 

 

Начальник управління                                                                                 Ольга ПОХИЛЯК