Рекомендації батькам

18.03.2020   Administrator   Категорія: Дистанційне навчання

                                                     

Шановні батьки!

Нагадуємо Вам, що під час карантину організовано дистанційне навчання з учнями через вайбер - групи з класними керівниками або вчителями – предметниками. Для того, щоб діти не були завантажені завданнями, слідкуйте за тим, щоб виконували їх поступово: спочатку опрацювали теоретичний матеріал, а потім виконували практичні завдання.

Карантин з 12 березня по 03 квітня - це не канікули, а запобіжний захід, аби запобігти поширенню коронавірусу COVID-19. Підкреслюємо, що під час карантину діти мають якнайменше перебувати у місцях масового перебування та скупчення людей, дотримуватися санітарно-гігієнічних вимог під час карантину.

Пам`ятайте! Безпека ваших дітей у ваших руках!  Бережіть себе та близьких!

Адміністрація

 

Поради психолога

У  зв’язку з карантином робота шкільного психолога з дітьми та педагогами обмежена, але було розроблено ряд заходів для зв’язку батьків, учнів та педагогів з психологом школи.

Нижче подано посилання на блог, де ви зможете в онлайн режимі спілкуватися з психологом, робити тести, давати запитання: https://irynapsychologist.blogspot.com/

Робочий час в період карантину:

  • Дні: понеділок, середа, п’ятниця.
  • Години: з 10:00 до 12:00.

Для роботи батьків з дітьми залишаю назви сайтів та посилання на них. Поради й завдання розміщені на цих сайтах  допоможуть батькам виховувати своїх дітей щасливими, обираючи правильний шлях їх розвитку:

Рекомендовані книги для батьків:

  • Юлія Гіппенрейтер «Спілкуватися з дитиною. Як?»
  • Людмила Петрановська  «Таємна опора»
  • Людмила Петрановская «Большая книга про вас и вашего ребёнка»                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      З повагою, психолог Ірина Михайлівна