#Урок_подяки

01.03.2024   Administrator   Категорія: Волонтерство

Захисники та захисниці! Ваша мужність, самопожертва та відданість нації вражаюча і незабутня. Дякуємо за вашу непереможну силу, мужність, які ви проявляєте щодня. Дякуємо за можливість пізнавати, творити, зростати.
Вистояли-переможемо!!! Слава Україні!
 
 
 
 
"Цінуймо тих, хто край наш захищає!"
З великою повагою та щирим серцем зверталися учні 6-Б класу (класний керівник Ірина Хомик) до воїнів ЗСУ, дякували за непохитну відданість і жертовну службу, за можливість навчатися, відпочивати. Нехай Бог оберігає захисників і захисниць, їхні родини, і нехай якнайшвидше кожен воїн обійме своїх рідних. Слава Україні!
На зображенні може бути: 13 людей
Ігор Войцехівський, завідувач відділу російсько-української війни Музею національно-визвольної боротьби Тернопільщини, про національну і громадянську відвагу та самовідданість, силу духу і стійкість Героїв Небесної Сотні, про командний дух і підтримку.
"Цінуймо тих, хто край наш захищає"
Учні 7-их класів вражені силою, сміливістю, рішучістю та водночас щирістю і відкритістю у спілкуванні гостей-захисників. Зустріч-діалог, перегляд світлин, невеликі подарунки...
Дякуємо кожному Воїну, який тримає небо, боронить землю, хто своєю незламністю показує, що українці-нація нескорених. Нехай Бог береже кожного з вас! Слава Україні! Слава захисникам України!
На зображенні може бути: 10 людей та люди навчаються