Подяка воїнів ЗСУ

15.11.2022   Administrator   Категорія: Волонтерство

Щиро дякуємо ТНВК “Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого”, також усім хто підтримав ідею організації благодійного ярмарку "На допомогу ЗСУ" та долучився до його проведення.
Окрема подяка:
Учням/діткам - здобувачам освіти та їх батькам; парламенту школи; педагогічному колективу; директору - пані Марії Гуцал; завучу - пані Світлані Куцкір!
Захисники отримали Ваші подарунки!
Дякуємо Вам за підтримку, допомогу та віру в ЗСУ!!!
Нашим Побратимам 4.5.0!!!
Підтримуймо ЗСУ!
Лист від батька з фронту:
Хочемо подякувати учням школи-колегіуму, які за роки війни долучилися до підтримки захисників України своїми подарунками, малюнками та листами.
Військовослужбовці, які зараз захищають цілісність та суверенітет нашої держави, зокрема на лінії розмежування, щиро вдячні вам, тому що ваша підтримка не лише зігріває наше серце. Ваші солодощі роблять наші м'язи сталевими, ваші листи зміцнюють наш дух, а ваші малюнки нагадують про наші родини та Україну, яку ми захищаємо, перебуваючи у найскладніших умовах військової служби. Крім іншого, ми потребуємо спілкування, моральної підтримки та психологічного захисту.
На війні ці завдання виконують офіцери з морально-психологічного забезпечення, психологи, капелани. Але найкраще це робите ви - підростаюче покоління українських громадян завтрашнього дня. Ваші малюнки стають для нас надійним щитом і охороняють. Ми віримо і зробимо все від нас залежне для перемоги над ворогом, для того щоб ви жили у незалежній та квітучий Україні, на теренах якої не буде духу несправедливості та гноблення.
P.S. Бойовий кіт, звати "Павлик", підібрали ще у Павлограді.