#Наблизимоперемогуразом

31.10.2023   Administrator   Категорія: Волонтерство

Школа-колегіум радо зустріла представників ЗСУ – військовослужбовців 2 стрілецької роти 2 батальйону 67 ОМБр, а також очільника благодійного фонду «АНГЕЛ ДОБРА» Nazar Nazar і волонтерок Ірину та Христину. Оператор дронів на позивний «Інженер» ознайомив учнів із видами БПЛА, які використовуються на фронті, принципами їх роботи, розповів про ворожі засоби радіоелектронної боротьби, які доводиться долати, а також продемонстрував роботу безпілотника та відповів на численні запитання учнів. Військовий медик та випускник школи-колегіуму Дмитро на позивний «Вепр» розповів дітям про тактичну медицину, важливість навичок першої домедичної допомоги не лише на війні, а й у цивільному житті, продемонстрував необхідні дії при масивних кровотечах.
Військовослужбовці та волонтери висловили подяку шкільній спільноті за регулярну допомогу, подарували державний прапор, підписаний бійцями 67 ОМБр, а також художньо оброблену гільзу, яка була предметом розіграшу за найбільший донат, – і зробила його саме школа, передавши 25 000 гривень.
Діти ж подарували гостям власноруч розписані тубуси від боєприпасів, раніше отримані від підрозділу «Інженера», а також малюнки, листи та обереги (янголів та браслети), якими прагнуть підтримати воїнів. Також було передано 15 000 гривень, виручених під час останнього благодійного ярмарку, на купівлю зимового одягу для бійців.
На зображенні може бути: 7 людей та текст