Результати благодійного ярмарку та зустріч з військовими-волонтерами!!

15.03.2023   Administrator   Категорія: Волонтерство

Висловлюємо вдячність усім, хто взяв участь в організації і проведенні благодійного ярмарку. Спільними зусиллями здобувачів освіти, батьків і вчителів вдалося зібрати 48 020 гривень.
30 000 гривень були направлені на придбання тактико-спеціального обладнання – РПС (ремінно-поясних систем) для захисників і захисниць України, а також підсумків для аптечок. Решту коштів буде використано на комплектування посилок для воїнів – випускників школи-колегіуму, які перебувають у зоні бойових дій.
Військовий-волонтер Роман, псевдо «Мамонт», зустрівся зі здобувачами освіти й розповів про призначення обладнання, що було закуплене. Досвідчений воїн поспілкувався з дітьми про важливість дисципліни та систематичного навчання як у мирних умовах, так і на війні. У зв’язку з цим він закликав учнів старанно навчатися й працювати та підкреслив, що саме вони є тим майбутнім нації, за яке сьогодні б’ється на фронті кожен солдат і офіцер.
Військовий також наголосив, що Україна зараз має унікальну можливість і благословення на те, аби здолати свого споконвічного ворога, і наша перемога означатиме визнання потужної української нації на міжнародній арені.
А молодші школярі будуть тепло згадувати зустріч із воїном – випускником закладу.
Слава Україні!