Підсумкове засідання шкільного учнівського парламенту

30.05.2023   Administrator   Категорія: Учнівське самоврядування

Сьогодні в школі-колегіумі відбулося підсумкове засідання шкільного учнівського парламенту. Зі звітами про роботу, проведену в 2022–2023 навчальному році, виступили голови парламентських секторів:
Максим Коростинський – сектор волонтерства;
Софія Куліч – навчальний сектор;
Катерина Савченко – сектор дисципліни і порядку;
Анастасія Кіндзерська – сектор дозвілля та цікавих справ.
Керівники секторів доповіли про численні заходи, що були успішно проведені, незважаючи на всі перешкоди та виклики воєнного часу. Завершила засідання своїм звітом президент шкільного учнівського парламенту Світлана Корендій, яка відзначила як найбільші здобутки парламентарів, так і певні недоліки, які, однак, не применшили її почуття гордості за спільну роботу. Цьогорічна випускниця побажала дітям, які надалі братимуть участь в учнівському самоврядуванні, залишатися активними й підтримувати високий рівень продуктивності й професіоналізму, якого досяг нинішній склад парламенту, а найголовніше – розкривати власний потенціал та втілювати гарні ідеї в життя.
Дякуємо Світлані за неймовірну працю на посаді президента шкільного парламенту. Її робота як автора ідей, сценариста, режисера, костюмера, ведучої надала багатьом шкільним заходам оригінальності й цікавості, а особиста участь у міжшкільних змаганнях принесла командні й особисті перемоги, зокрема звання «Учень року – 2023». Вона стала не просто успішним керівником, а справжнім втіленням сучасного лідера, що веде за собою й мотивує власним прикладом.
Дякуємо управлінському сектору, до якого входять віце-президент учнівського парламенту Вікторія Буряк, секретар Андрій Барський – за ініціативність і професіоналізм у роботі, найактивнішу участь у проведенні всіх шкільних заходів та невтомну підтримку інших учнів.
Дякуємо всім головам секторів за їхню чудову роботу, а також кожному представнику учнівського парламенту – за особистий внесок у збагачення шкільного життя. Бажаємо всім гарно відпочити на літніх канікулах і повернутися до школи з новими силами та ідеями!
На зображенні може бути: 10 людей та світле волосся