30 квітня здобувачі освіти 5-А класу мали змогу побувати на такій екскурсії для дітей та дорослих в Музеї пожежно-рятувальної справи Тернопільщини ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

07.05.2024   Administrator   Категорія: Комунікативність

Захоплюючі екскурсії для дітей та дорослих проходять в Музеї пожежно-рятувальної справи Тернопільщини ГУ ДСНС України у Тернопільській області. 30 квітня здобувачі освіти 5-А класу мали змогу побувати на такій екскурсії. Учні розширили уявлення про роботу пожежників, способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Дізнались як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Також обговорили причини виникнення пожеж та їх запобігання та як правильно діяти у разі пожежі.
Також відвідали «Кімнату мінної безпеки», де представлено чималу кількість вибухонебезпечних предметів часів Першої та Другої світових війн. Також тут можна наочно побачити сучасні боєприпаси, привезені піротехніками Тернопільщини зі звільнених територій нашої країни.
На зображенні може бути: 5 людей